str. Piata Unirii 1
Lu-Sa: 10:00 - 19:30
Du: 10:00 - 17:00
Confirmați vârsta
Noi nu vindem produse din tutun persoanelor sub 18 ani
Nu am 18 ani Am 18 ani

Angro

Cooperarea favorabilă pentru toţi

 

Noi luăm produsul dumneavoastră la realizare.

Dumneavoastră doriţi să vindeţi țigară electronică, mod, atomizator, și etc. Dar din păcat nu aveţi timp sau dorinţă de a face acest lucru? Magazinul  E-SMOKE cu mare placerea poate realiza dispozitivul dumneavoastră și a expune pe vetrină, precum și în catalog pe web site.
După cum produsul dumneavoastră o să fie vândut, personalul nostru o să vă contactează și dumneavoastră o să fiţi capabil să retrageţi banii. Comision de magazinul din valoarea totală a vânzării va fi de 25%.

 

Țigări electronice angro la prețuri competitive.

Astăzi, țigări electronice sunt în continuare din ce în ce mai populare. Prin inovare produs și cerinţelor de pe piață, acest tip de activitate ca întroducerea în realizare țigărilor electronice se caracterizează de un nivel ridicat de recuperare a costurilor și este foarte promițător. 

E-smoke furnizează în puncte de vânzare cele mai bune ţigări electronice, care deja sunt bine cunoscute-branduri de pe piață (Joyetech, Eleaf, KangerTech, Aspire) pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. E-smoke realizează partide mari şi mici a produselor angro. Toate condiții se stabilesc în mod individual, în funcție de dorințele și nevoile clientului. Orientarea pe clienţi şi nevoile lor - principală diferenţă între stilul nostru de a lucru. Prin urmare, noi suntem siguri că organizarea unei afaceri de vânzare țigări electronice, clientul nostru vor aprecia cu siguranţa avantajul, confortul și transparența pe care se băzează cooperarea și relaţii de parteneriat. În mod regulat noi actualizăm sortimentul nostru de produse și oferim cele mai recente tendințe în dezvoltarea dinamică țigărilor electronice de pe piață. Dacă dumneavoastră sunteți cumpărător angro şi sunteţi interesat de produsele noastre (țigări electronice, cartușe, lichide, etc..) - Cu plăcere vă oferim reduceri!

Pentru cooperare, vă rugăm să apelaţi: 069 75 97 97.